Ekskluzivni novogodišnji poklon

Raširimo iskrice Novogodišnjih i Božićnih praznika! Za sve korisnike kohlearnih implanta Nucleus 5 i 6 Nova 2015-ta godina može doći sa radosnim bojama novih pokrivača zvučnog procesora, ekskluzivno ukrašenih Swarovski kristalima. Za ovu priliku vrhunski dizajneri su osmislili i napravili interesantna rešenja „cover“-a za sve one koji vole da budu drugačiji i posebni.

Kompanija Audio BM prenosi najnovije informacije i mogućnosti da ulepšate Vašem detetu predstojeće praznike novim lepim detaljima u vezi sa korišćenjem kohlearnih implanta. Pokrivači zvučnog procesora mogu biti mnogo interesantniji i lepši, posebno ako su ukrašeni Swarovski kristalčićima. Postoje u dve atraktivne boje, uz redovnu belu boju tu su i tirkizno zelena i ružičasta, za devojčice. Ukoliko ste korisnici Nucleus 5 ili 6 kohlearnog implanta pogledajte kako izgledaju ove nove pokrivalice procesrora…

Kako da najlakše dođete do vašeg novog ekskluzivnog „cover“-a sa Swarovski kristalima:

  • posredstvom kompanije Audio BM, ponuda važi do 24. decembra 2014. godine, prepustite nama da Vam obezbedimo „cover“, koji dobijate u roku od 2-3 sedmice na kućnu adresu ili u našoj poslovnici.

Cena ovog ekskluzivnog i veoma interesantnog ukrasa iznosi 14.700 RSD

Možete nas lako kontaktirati klikom na desno crveno dugme za direktan kontakt, popunjavanjem i prosleđivanjem kontakt-obrasca koji će se pojaviti na Vašem ekranu. Mi ćemo Vam se javiti u roku od 24h.

Srećne praznike želi Vam Vaš Audio BM!

Comments are disabled.