NOVO u prodaji Audio BM-a

Za sve one koji pate od raznih alergija, problema sa sinusima ili bronhijama, koji vrlo dobro znaju koliko problema mogu imati u određenim periodima tokom godine – preporučujemo da pomognu sami sebi ili svojoj deci i bližnjima sa kojima žive. Moderni kućni inhalatori upravo služe za tu pomoć. Pred nama je i period neizbežnih prehlada sa dolaskom hladnih zimskih dana, zato mi imamo vrhunske beskontaktne Rossmax merače temperature.

Brz život, nezdrave navike, loša i neredovna ishrana, previše briga i obaveza a premalo slobodnog vremena, sve to dovodi do opadanja imunog sistema kod svih nas. Svake godine ulazimo u neke periode kada su prehlade i povišena temperature redovna pojava. Za sve one koji imaju svoju decu ili unučiće, digitalni termometri, posebno oni bezkontaktni, pravo su rešenje za brzu proveru temperature.

Za sve ovo navedeno mi imamo rešenje u paleti naših novih vrhunskih proizvoda porekom iz Švajcarske, čuvenog brenda Rossmax, čiji smo distributeri za zemlje u regionu. Možete ih ovde pogledati pa čak i naručiti preko naše direktne KONTAKT forme koja stoji uz desnu ivicu vašeg ekrana. Digitalni samomerači krvnog pritiska, inhalatori I digitalni termometri, uz dugogodišnju garanciju i mogućnost odloženog plaćanja BEZ KAMATE na 12 mesečnih rata, razlog su da ODMAH rešite neka od pitanja u vezi sa Vašim zdravljem. KONTAKTIRAJTE NAS, tu smo da pomognemo… Više informacija o našim novim proizvodima možete saznati u našoj sekciji Doktor u kući .

Comments are disabled.