OPEN HOUSE oktobar/novembar 2014

Tradicionalno svake godine kompanija Audio BM otvara vrata svih svojih poslovnica u Srbiji, ali i u regionu, i tako pruža mogućnosti svim ljudima sa oštećenim sluhom, ali i onima koji nisu sigurni da li imaju slabiji sluh od normalnog, da BESPLATNO PROVERE SVOJ SLUH. Zato ne oklevajte, odmah posetite Vama najbližu poslovnicu Audio BM-a i proverite svoj sluh i iskoristite POPUSTE i POKLONE koje smo za Vas pripremili… Pročitajte detaljnije o popustima i poklonima tokom akcije – koja traje do 29. novembra 2014.

Sasvim je prirodno da ljudsko čulo sluha slabi ulaskom u tzv treće životno doba. Vrhunski audiolozi, doktori specijalisti ORL-a, na prestižnim najnovijim aparatima za ispitivanje sluha, potrudiće se da vam izvrše audiometriju sluha na vaša oba uva. U prijatnom i opuštenom ambijentu možete porazgovarati sa ovim iskusnim stručnjacima o svojim problemima sa sluhom i zasigurno pronaći pravo rešenje u ordinacijama Audio BM-a.

Najvažnije je da vam se pruža ekskluzivna mogućnost da proverite valjanost korišćenja slušnog aparata tako što ćete dobiti na besplatno sedmodnevno korišćenje odgovarajući slušni aparat za vas. To je jedinstveni program pod nazivom “Flex trial“, koji vam pruža sve pogodnosti da se uverite u bolji kvalitet ispunjavanja svakodnevnih navika u životu, gde ćete najzad dobro čuti sve oko sebe, vaše najmilije ukućane, prijatelje, jednostavno u svakoj situaciji ćete se osećati opušteno i sigurno u sebe.

POKLONI koje kompanija Audio BM obezbeđuje, kao i POPUSTI na sve slušne aparate, samo su još jedan od razloga da se lakše odlučite da rešite svoj problem sa sluhom. Ove jeseni smo pripremili atraktivne popuste, posebno za aparate iz visoke i premium klase, uz koje možete dobiti i :

  • BEŽIČNI SISTEM – koji podrazumeva dodatnu opremu koja daje mogućnosti korisniku da lakše i bolje razume televizor, da jasnije komunicira sa sagovornikom putem telefona i da bolje uživa u muzici.
  • DALJINSKI UPRAVLJAČ – daje slušnom aparatu dodatnu fleksibilnost a korisniku mnogo lakšu kontrolu nad svojim sluhom, tako da možete lako i brzo podešavati jačinu zvuka koji čujete, i koji vas interesuje u datom trenutku.
  • VIKEND za DVOJE u Vrnjačkoj banji – ovo je ekskluzivna nagrada za svaki kupljeni aparat iz visoke ili premium klase naših slušnih aparata. Provedite nezaboravan vikend u našoj najvećoj i najlepšoj banji, i to ništa manje nego u vrhunskom hotelu MERKUR, gde imate mogućnost regenerisanja svoga tela i duše, i otkrivanja svih blagodeti mineralne termalne vode u atraktivnim spa-relax sadržajima ovog prestižnog banjskog resorta.

Zato – donesite flajer koji se nalazi u vašem poštanskom sandučetu,

ili prosto nazovite telefonom najbližu Audio BM poslovnicu, i unapredite kvalitet svog života.

Comments are disabled.