Način i uslovi kupovine

Poručivanje proizvoda putem našeg web-sajta je moguće za sve navedene prozvode/aparate, jednostavnim klikom na dugme “PORUČI PROIZVOD" otvoriće vam se polje sa svim potrebnim informacijama. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je napisati u polja sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete e-mail kao potvrdu vaše porudžbine.
 
Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS, kuriru plaćate uz troškove modela koje ste naručili i troškove dostave koji su uskazani u odeljku DOSTAVA.
Kada Vas mi kontaktiramo i potvrdimo da traženi model imamo na lageru i da Vam ga možemo poslati,a Vi ste se odlučili da platite direktno na naš račun, tek tada izvršite uplatu, (nemojte uplaćivati dok Vas mi ne kontaktiramo).
 
Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski direktno kuriru kada donese pošiljku i bezgotovinski na naš račun.
 
Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće vam u roku od 7 dana od dana potvrđivanja vaše narudžbine.
Kurirska služba vrši dostavu radnim danom do 16h,a subotom do 14h.
 
Pre dostave porudžbine kurirska služba može vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.
 
Nakon neuspešne prve dostave pokušatće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od narudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli.
 
Da biste ostvarili neko od vaših prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: