Moxi Fit 800

Prirodno i lako slušanje ...


Verzije aparata

MOXI FIT nudi izuzetne performance slušnih aparata visoke klase, sa njime ćete zasigurno moći da se osećate opušteno i Vaš sluh će funkcionisati odlično u aktivnostima u Vašoj kući, razgovorima “jedan na jedan”, uživanju u gledanju televizora, u restoranu ili na sastanku sa Vama dragim osobama.
Osim navedenog možete računati da Vas slušni aparat MOXI FIT neće iznevertiti I kada budete provodili vreme na zabavama, u pozorištu, na kocertima ili recimo u vožnji automobile. Napredna tehnološka rešenja ovog aparata omogućavaju visoki kvalitet zvuka koji sama priroda zahteva, jasnoću govora, prirodno slušanje, prilagodljivo svakoj osobi.
 
Binauralna prostorna obrada zvuka aparata serije 800 omogućava tačno određivanje lokacije zvučnog izvora i vrše automatsku obradu zvuka za 6 različitih zvučnih okruženja. Sve ove funkcije ima i PRO serija, ali je bitno znati da ako želite dobar sluh trebalo bi da nosite dva slušna aparata, pa makar oni bili i iz niže klase. Dva slušna aparata su uvek bolje rešenje od jednog slušnog aparata iz više klase.
 
Uputstvo za upotrebu možete pruzeti OVDE.

Dodaci

Bežični dodaci vam omogućavaju direktno povezivanje sa vašim mobilnim telefonom, više detalja možete pročitati u uputstvu za upotrebu, OVDE

Takođe imamo u ponudi i dodatak za bežično povezivanje sa vašim televizorom, više detalja možete pročitati OVDE

Daljinski upravljač takođe dobijate uz bežični komplet, više detalja o njemu pročitajte OVDE.

Brošura o proizvodu

 

MOXI FIT obavlja sav posao, sve što vi trebate jeste da slušate!

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: