Max 20

Max je razumevanje, Max je svest

Verzije aparata

Max je Super Power slušni aparat projektovan sa namerom da pruži ono što je najpotrebnije onima koji pate od teškog oštećenja sluha ili skoro potpune gluvoće. Čujte više zvukova Max pomera govorne zvuke iz oblasti u kojima je vaš sluh najviše oštećen u opseg u kome ih možete čuti. Fokusirajte se na govor Automatski doživite bolje razumevanje govora bez odustajanja od svesti o svakodnevnim zvucima. Slušajte bez pištanja jer Max pruža svu snagu koja vam je potrebna bez iritirajućeg pištanja.
 
Budite prijatno svesni da Max svodi iznenadne, glasne zvukove na prijatan nivo, bez ometanja svesti o zvucima. Ponovo uživajte u telefoniranju , automatski jasno čujte glas pozivaoca na oba uva bez dodatnog pribora.
 
Pouzdanost dobija potpuno novo značenje kada zavisite od svog slušnog aparata da bi Vas povezao sa svakodnevnim životom.

Dodaci

Bežični dodaci vam omogućavaju direktno povezivanje sa vašim mobilnim telefonom, više detalja možete pročitati u uputstvu za upotrebu, OVDE

Takođe imamo u ponudi i dodatak za bežično povezivanje sa vašim televizorom, više detalja možete pročitati OVDE.

Daljinski upravljač takođe dobijate uz bežični komplet, više detalja o njemu pročitajte OVDE.

Brošura o proizvodu & Uputstvo za upotrebu

 

Čujte više, uživajte više!

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: