ZERENA

Mali nevidljivi aparat koji vas povezuje sa celim svetom

 

Bernafon ZERENA je kompletna familija slušnih aparata, pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha od blagog do teškog stepena. Sa Zerenom 9 Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost, kao nikada do sada.
 • Da li želite da imate korist od tehnologije koja Vam omogućava da lakše razumete razgovore?
 • Da li želite mali aparat koji Vam omogućava da jasnije locirate bitne zvuke kao što je govor na prometnim mestima?
Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Bernafonove najnaprednije funkcije – Adaptivna redukcija buke “Plus” i Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus”. Bežično povezivanje je takođe moguće u svim modelima Zerena 9 aparata. Bernafonova tehnologija sada nudi tako mali a tako moćan aparat .
Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Verzije aparata 

  

Karakteristike

 • Razumevanje govora - Bernafonova jedinstvena ChannelFree™ obrada signala je ključ čistog i prirodnog zvuka. Sistem analizira dolazeći signal u celosti i primenjuje pojačanje 20.000 puta u sekundi. Pri tako brzoj stopi, ChannelFree™ može da tretira svaki fonem nezavisno, ostvarujući veću razumljivost govora I odličan kvalitet zvuka u različitim situacijama slušanja.
 • Udobnost u buci - Zerenu karakterišu efikasna Adaptivna redukcija buke “Plus” i Redukcija prolazne buke. Brzina u oba sistema pravi razliku. Buka će odmah biti otkrivena i potisnuta. Vaš klijent će osetiti udobnost slušanja bez narušavanja razumevanja govora.
 • Eliminacija mikrofonije - Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus” kontinuirano meri oscilacije svih dolazećih signala i efikasno potiskuje svu identifikovanu mikrofoniju. Ovaj proaktivni pristup eliminiše uznemiravajuće pištanje pre nego što postane čujno.
 • Binauralna podešavanja - Zerena slušni aparati nude binauralnu sinhronizaciju promena jačine zvuka i programa. Podešavanja učinjena na jednom slušnom aparatu biće direktno primenjena na oba aparata, što znači korišćenje bez muke za Vašeg klijenta.
 • Kompletan asortiman - Četiri zaušna (BTE) i šest kanalnih stilova aparata su u ponudi u različitim bojama radi ispunjenja želja klijenata. Mnoštvo akustičkih opcija Vam pruža veću fleksibilnost pri podešavanju.
 • Bežična povezanost sa izvorima zvuka, kao što su muzički plejeri i mobilni telefoni, čini Zerena 9 važnim partnerom u slušanju. Praktični dodaci su dostupni da poboljšaju slušanje televizije i telefonski razgovor.

Uputstvo za upotrebu zaušnog slušnog aparata aparata možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu zaušnog slušnog aparata aparata sa tehnologijom otvorenog uva preuzmite OVDE.

Uputstvo za upotrebu nevidljivog slušnog aparata aparata u uvu možete preuzeti OVDE.

Dodaci:

SoundGate - dodatak koji obezbeđuje bežičnu povezanost Vaših slušnih aparata sa različitim audio izvorima, omogućavajući Vašim aparatima da rade kao bežične slušalice. Sound-Gate koristi Bluetooth da se poveže sa elektronskim medijima i kompatibilan je sa većinom zvučnih izvora koji imaju Bluetooth.

Uputstvo za upotrebu dodatka SondGate možete preuzeti OVDE

TV adapter - je namenjen da se koristi zajedno sa SoundGate uređajima i bežičnim slušnim aparatima. Uputstvo za upotrebu i detaljnije informacije možete preuzeti OVDE.

 

 
 

AKCIJE & NOVOSTI

 • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

  BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: