Juna 9

NOVO: Mali nevidljivi aparat koji vas povezuje sa celim svetom

 

Bernafon Juna 9 je kompletna familija slušnih aparata, pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha od blagog do teškog stepena. Sa Junom 9 Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost, kao nikada do sada.
 • Da li želite da imate korist od tehnologije koja Vam omogućava da lakše razumete razgovore?
 • Da li želite mali aparat koji Vam omogućava da jasnije locirate bitne zvuke kao što je govor na prometnim mestima?
Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Bernafonove najnaprednije funkcije – Adaptivna redukcija buke “Plus” i Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus”. Bežično povezivanje je takođe moguće u svim modelima Juna 9 aparata. Bernafonova tehnologija sada po prvi put nudi tako mali a tako moćan aparat .
Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Verzije aparata 

  

Karakteristike

 • Razumevanje govora - Bernafonova jedinstvena ChannelFree™ obrada signala je ključ čistog i prirodnog zvuka. Sistem analizira dolazeći signal u celosti i primenjuje pojačanje 20.000 puta u sekundi. Pri tako brzoj stopi, ChannelFree™ može da tretira svaki fonem nezavisno, ostvarujući veću razumljivost govora I odličan kvalitet zvuka u različitim situacijama slušanja.
 • Udobnost u buci - Junu karakterišu efikasna Adaptivna redukcija buke “Plus” i Redukcija prolazne buke. Brzina u oba sistema pravi razliku. Buka će odmah biti otkrivena i potisnuta. Vaš klijent će osetiti udobnost slušanja bez narušavanja razumevanja govora.
 • Eliminacija mikrofonije - Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus” kontinuirano meri oscilacije svih dolazećih signala i efikasno potiskuje svu identifikovanu mikrofoniju. Ovaj proaktivni pristup eliminiše uznemiravajuće pištanje pre nego što postane čujno.
 • Binauralna podešavanja - Juna slušni aparati nude binauralnu sinhronizaciju promena jačine zvuka i programa. Podešavanja učinjena na jednom slušnom aparatu biće direktno primenjena na oba aparata, što znači korišćenje bez muke za Vašeg klijenta.
 • Kompletan asortiman - Četiri zaušna (BTE) i šest kanalnih stilova aparata su u ponudi u različitim bojama radi ispunjenja želja klijenata. Mnoštvo akustičkih opcija Vam pruža veću fleksibilnost pri podešavanju.
 • Trajnost - Ključna komponenta je hidrofobni sloj koji odbija tečnost. Dodatno, svi zaušni aparati imaju IP57 oznaku koja podrazumeva zaštitu od ulaska prašine i vlage.
 • Bežična povezanost sa izvorima zvuka, kao što su muzički plejeri i mobilni telefoni, čini Juna 9 važnim partnerom u slušanju. Praktični dodaci su dostupni da poboljšaju slušanje televizije i telefonski razgovor.

Uputstvo za upotrebu zaušnog JUNA 9 aparata možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu zaušnog JUNA 9 aparata sa tehnologijom otvorenog uva preuzmite OVDE.

Uputstvo za upotrebu nevidljivog JUNA 9 aparata u uvu možete preuzeti OVDE.

Dodaci:

SoundGate - dodatak koji obezbeđuje bežičnu povezanost Vaših slušnih aparata sa različitim audio izvorima, omogućavajući Vašim aparatima da rade kao bežične slušalice. Sound-Gate koristi Bluetooth da se poveže sa elektronskim medijima i kompatibilan je sa većinom zvučnih izvora koji imaju Bluetooth.

Uputstvo za upotrebu dodatka SondGate možete preuzeti OVDE

TV adapter - je namenjen da se koristi zajedno sa SoundGate uređajima i bežičnim slušnim aparatima. Uputstvo za upotrebu i detaljnije informacije možete preuzeti OVDE.

 

Brošura o proizvodu za aparat JUNA 9 Pico Rite

 
 

AKCIJE & NOVOSTI

 • Seminar Audio BM-a 2019

  Seminar Audio BM-a 2019 Ove godine trening seminar za osoblje kompanije Audio BM održan je od 14. do 17. marta 2019. godine u Rumi. Ovaj put smo izabrali potpuno novu destinaciju - hotel PARK u Rumi. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: