O nama

Audio BM D.O.O. osnovan je u Novom Sadu 1992. godine sa osnovnom delatnošću prodaje i servisa slušnih aparata. Vremenom je kompanija razvila i u svoj program uvrstila i neke druge delatnosti, poput inženjeringa i distribucije dijagnostičke opreme iz oblasti ORL, distribuciju kohlearnih implanata i implanata za koštano provođenje zvuka i pomoć kliničkim centrima prilikom ugradnje, distribuciju instrumenata za izvođenje hirurških zahvata i dijagnostičkih pregleda iz oblasti ORL, kao i distribuciju i ugradnju govornih proteza kod laringektomisanih pacijenata.
 
Uz posvećenost poslu i kvalitetu, a najviše uz posvećenost svojim klijentima, Audio BM D.O.O. je do danas narastao u najvećeg distributera slušnih aparata, baterija i pomoćnih slušnih uređaja u našoj zemlji. Danas, Audio BM pored lokacije u Novom Sadu na adresi Vuka Karadžića 1, ima i svoju mrežu prodajnih objekata i saradnika u svim većim gradovima kako u našoj zemlji tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji.
 
Jedan od glavnih ciljeva Audio BM-a je da uvek budemo u korak sa vremenom i bez obzira na sve probleme proteklih godina, nikada nismo gubili kontakt sa svojim inostranim partnerima kod kojih uživamo veliko poverenje.
 
 
Redovni smo posetioci stručnih seminara i edukativnih sastanaka kako u zemlji tako i u inostranstvu i stručnim i humanim pristupom dajemo sve od sebe da ljudima sa oštećenjem sluha poboljšamo kvalitet života.
 
Audio BM je generalni zastupnik tj. distributer slušnih aparata UNITRON i BERNAFON, kohlearnih implanata i implanata za koštanu vodljivost zvuka COCHLEAR, govornih proteza ATOS MEDICAL, dijagnostičke opreme GN OTOMETRICS, aeracionih cevčica SUMMIT MEDICAL, stapes i osikularnih proteza GRACE MEDICAL, kao i štitnika sluha koje kompanija Audio BM proizvodi po licence nemačke kompanije DREVE.
 

GLOBAL SERT – ISO 9001 sertifikat


Kompanija Audio BM je vlasnik ISO 9001 sertifikata, što znači da uspostavljanjem i poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom, kompanija ispunjava zahteve i očekivanja: korisnika/kupaca i vlasnika.
 
Rukovodstvo firme je opredeljeno da se ispunjavaju zahtevi korisnika/kupaca i da se stalno poboljšava efektivnost sistema menadžmenta kvalitetom, u skladu sa zakonskom nacionalnom regulativom, međunarodnim standardima, zaštitom životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.
 
Svi zaposleni su odgovorni za kvalitet procesa koje obavljaju, prihvatajući stalna poboljšanja i preventivna delovanja, kao prepoznatljiv stil rada preduzeća.
Politika kvaliteta daje okvir za utvrđivanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta.
 
Osnove politike kvaliteta su:
  • Zadovoljni korisnici/kupci, jer kompanija pokazuje sposobnost i pouzdanost u pružanju visokokvalitetnih proizvoda/usluga,
  • Efektivan sistem menadžmenta kvalitetom, prema zahtevima SRPS ISO 9001:2008 i konkretnim ciljevima kvaliteta, uz stalna poboljšavanja,
  • Efektivno upravljanje procesima, od nuđenja i ugovaranja do realizacije ugovora i/ili porudžbina,
  • Pružanje proizvoda/usluga zahtevanog i očekivanog kvaliteta, što omogućava povećanje plasmana i konkurentnosti preduzeća.   
 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: