SmartSound tehnologija

SmartSound je revolucionarna zvučna tehnologija koja Vam omogućava da bolje čujete u mnogo većem broju svakodnevnih situacija, na primer na sastancima, mestima gde ima puno ljudi i buke ili u učionici. Ova najmodernija digitalna tehnologija je dizajnirana tako da funkcioniše na isti način kao prirodni sluh, dakle omogućava Vam da se usredsredite i čujete one zvuke koji su vam najvažniji.
 
SmartSound uključuje tri tehnološke novine:
 
SmartSound Beam - je namenjen za usredsređeno slušanje u gužvi. Ako vam se neko obraća u gužvi, okolni zvuci mogu da ometaju sluh. Beam je dizajniran tako da utiša ometajuće zvuke i na taj način Vam olakša da se usredsredite na razgovor.
 
SmartSound Whisper - je namenjen tihim i udaljenim zvucima. Tihe i udaljene zvuke je često teško razumeti. Whisper pojačava tiše zvuke tako da ih možete jasnije razumeti.
 
SmartSound ADRO - je namenjen korišćenju u dinamičnom okruženju. U mnogim situacijama, kao što je na primer kupovina u tržnim centrima, okružuju Vas istovremeno i glasni i tihi zvuci. ADRO vrši automatska podešavanja kako bi izbalansirao zvuke i učinio ih jasnim i prijatnim za uvo.

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: