Provox Vega

Korisnički dodaci

Provox Brush (četkica)
Postoji posebna četkica za čišćenje unutrašnjeg dela Vaše Provox vokalne proteze. Četkica služi za uklanjanje nakupljenih gljivica i nečistoće, što produžuje vek trajanja proteze. Za najbolje razultate, četkicu trebate koristiti barem jednom ujutro i jednom uveče. Umetnite četkicu u vokalnu protezu sve do plavog ruba i pomerajte je napred-nazad uz okretanje. To pomaže kod uklanjanja čestica gljivica, komadića hrane i ispljuvka iz ventila. Ako je potrebno, ručica četkice se može savijati što olakšava dopiranje do svih uglova vokalne proteze.
 Podaci za naručivanje 

 Količina 

 Dimenzije 

 Šifra

 Provox Brush

 6 kom

 4.5-10 mm

 7204 

 Provox Brush XL

 6 kom

 12-15 mm

 7225

 Nesterilno, za višekratnu upotrebu. Za ličnu upotrebu.
 Za Provox2 vokalne proteze veličine 12.5 i 15 mm, koristi se
 Provox Brush XL. 
 
Provox Flush (ispirač)
Za dodatno čišćenje možete koristiti i Provox ispirač. Ovo pomagalo omogućuje Vam ispiranje vokalne proteze čistom vodom ili vazduhom. Kada koristite ispirač važno je oštar vrh pomagala naglo umetnuti u protezu i zatim ga čvrsto uhvatiti rukom. Drugu ruku koristite za stiskanje plastične glavice. Nakon ispiranja, skinite oštar vrh sa vokalne proteze, a efekat vakuma će usisati preostalu vodu iz proteze i ručice natrag u glavicu.
Podaci za naručivanje 

 Količina 

 Šifra

 Provox Flush

1 kom

8109

 Nesterilno, za višekratnu upotrebu. Za ličnu upotrebu. 
 
Provox Plug (čep)
Ako vokalna proteza propušta, možete koristiti Provox čep kako biste privremeno sprečili propuštanje dok čekate na zamenu proteze. Jednostavno uzmite Provox četkicu i na njen drugi kraj (nasuprot dlačicama) stavite Provox čep koji zatim umetnete u protezu kada želite jesti ili piti. Kada stavite čep ne možete govoriti, stoga kada završite s jelom ili pićem, izvadite čep i tada možete ponovo govoriti.
Podaci za naručivanje 

 Količina 

 Šifra

Provox Plug

1kom

7205

Nesterilno, za višekratnu upotrebu.
Za ličnu upotrebu, uključena je jedna Provox četkica.
 

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: