Kako dišemo?


Mi udahnemo i izdahnemo više od 20.000 puta dnevno. Kad udišete, grudi se dižu i diijafragma se širi prema dole, stvarajući delimični vakuum u grudima. Ovaj vakuum povlači inhalirani vazduh u gornje i donje disajne puteve. Kad izdišete, pluća i grudi se vraćaju u početni položaj i utrošeni zrak se izbacuje iz tela putem disajnih puteva. Disanje je tačno prilagođeno trenutnom metaboličkom stanju - na primer različitio dišemo kada odmaramo i fizički smo neaktivni, ili kada upražnjavamo neke aktivnosti - sve to zavisi i prilagođava se od strane tzv. disajnog centra u mozgu.
Svi oni koji pate od raznih alergija, problema sa sinusima ili bronhijama znaju vrlo dobro koliko problema možemo imati u određenim periodima tokom godine. Zato uvek treba pomoći samom sebi, svojoj deci ili bližnjima sa kojima živimo. Moderni Rossmax inhalatori upravo služe za idealnu pomoć u takvim trenucima.
 

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: