Otometrics razvija, proizvodi i prodaje audiološku, otoneurološku i vestibularnu opremu u više od 70 zemalja širom sveta pod brendovima MADSEN, AURICAL, HORTMANN i ICS.
Poreklo grupacije GN Otometrics vuče korene od pre pedesetak godina, kada je Poul Madsen, pionir i inovator u oblasti audiološke dijagnoze osnovao Madsen Electronics. 1990. godine Madsen je kupljen od strane proizvođača slušnih aparata GN Danavox i Madsen je postao snažna osnova posla sa audiološkom opremom unutar GN Grupe. Ovaj razvoj se nastavio kupovinom kompanija Danplex u Danskoj (1999.), Hortmann u Nemačkoj (2000.), ICS Medical u SAD (2000.) i AuditData u Danskoj (2001.). Kao rezultat razvoja i ovih akvizicija, GN Otometrics je osnovan 1. januara 2001. godine.
Ime "Otometrics" je izabrano iz razloga što precizno govori čime se ova kompanija bavi. OTO se odnosi na uvo, a METRICS na merenje. Međutim, ime je samo početna tačka. Vremenom je Otometrics izrastao u svetskog lidera što se tiče opreme za audiološka merenja, isporučujući sisteme koji postavljaju nove standarde u tehnologiji i upravljanju poslom za današnje kliničke postavke.
 
EUROCLINIC kompanija nudi širok spektar medicinskih proizvoda za ORL ambulantne i ordinacije, integrisanih aplikacija, uz zadržavanje konkurentnog odnosa cene i kvaliteta, uz ispunjavanje potreba realnom vremenu kupaca na našem tržištu medicinske opreme. U relativno kratkom ciklusu proizvodnje, u odnosu na složenosti proizvoda, organizujemo u skladu sa naprednim tehnologijama i procedurama, a što je u skladu sa svim EU pravilima na snazi, odlične rezultate u smislu garancije kvalitetea i ispunjenju svih standarda pouzdanosti vrhunske dijagnostičke opreme.
 
 Više od 90 zaposlenih iz razvojnih, proizvodnih i prodajnih odeljenja formira XION tim u sedištu Berlina. XION je jedna od malobrojnih kompanija koje nude kompletne endoskopske sisteme za primenu u oblasti artroskopije, ENT-a, laparoskopije i ginekologije. Inovativni instrumenti i uređaji sa savršenom funkcionalnošću neophodni su za savremenu dijagnostiku i terapijske postupke. XION dosledno ispunjava ove visoke zahteve i garantuje najviši kvalitet više od 25 godina. Asortiman proizvoda obuhvataju krute i fleksibilne endoskope, sisteme za navigaciju i kamere, izvore svetla, pumpe za usisavanje i navodnjavanje, insuflatore i drugu opremu.
 
Audio BM laboratorija za etaloniranje
Dijagnostička oprema koja se koristi za ispitivanje praga sluha i ostalih parametara vezanih za sluh mora davati precizne i jednoznačne rezultate kako bi se na pravi način i blagovremeno utvrdili poremećaji sluha, a samim tim na vreme lečili i amplifikovali.  Zbog intenzivnog korišćenja i samog procesa starenja komponenti opreme, dolazi do odstupanja od deklarisanih tačnih vrednosti koja vremenom postaju sve izraženija i nalazi više nisu validni i ne oslikavaju pravo stanje kod pacijenata. Upravo zvog toga se preporučuje da se oprema u određenim vremenskim intervalima (1 – 2 godine) proverava i podešava – kalibriše kako bih se eliminisala greška merenja usled gore spomenutih odstupanja.
 

Za vašu konačnu odluku najbolje je da se posavetujute sa našim stručnim kolegama, zato ne oklevajte i pozovite našu najbližu poslovnicu Audio BM-a i porazgovarajte sa našim ljubaznim stručnjacima.

Za više informacija kliknite ovde

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: